Sinulla on 0 tuotetta muistilistalla. Muistilista

Tuotteitamme myyvät sisustusliikkeet ja rautakaupat  kautta maan. 
Käänny oman paikkakuntasi sisustusliikkeen puoleen ja tiedustele tuotteitamme. 
Pystymme myös toimittamaan tuotteet myymälään nopeasti – usein jopa seuraavaksi päiväksi.
Katso jälleenmyyjät kartalta

Origin - Wunderkammer, Raw Elegance ja Urban Funky

Arvostettu hollantilainen sisustuksen brändi Origin on muo­tokieleltään rikas ja lämmin ja se sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tyylikkäissä mal­listoissa sekoittuvat perinteiset teemat ja modernit tyylit.

Wunderkammer - Origin

Persoonallista tyyliä

Originin uusi tapettimallisto Wunderkammer on upea yhdistelmä persoonallisia tapetteja eksoottisilla eläimillä, maalauksellisilla kukilla ja selkeälinjaisilla graafisilla kuvioilla. Malliston upeat värit viimeistelevät tyylikkään suunnittelun.
Selaile malliston tapetteja!

Raw Elegance - Origin

Tyyliä luonnon inspiroimana

Hienostunut ja tavanomaisesta poikkeava mallisto Raw Elegance on saanut inspiraationsa luonnosta. Norsunluun valkoinen, maanläheinen ruskea ja hienovarainen beige sekä mattamusta ja eri harmaan sävyt ovat malliston kantavia sävyjä. Smaragdinvihreä takaa varmasti muodikkaan ulkonäön. Metalliset värit antavat loppusilauksen upealle kokonaisuudelle. Mallisto on omiaan luomaan rauhallisen ja tasapainoisen sisustuksen.
Selaile malliston tapetteja!

Urban Funky

Yksilöllisyyttä kaikille

Malliston väriyhdistelmät tarjoavat ainutlaatuista tyyliä yhdessä mielenkiintoisten kuosien kanssa. Vedenalaiset kuplat, futuristiset viivakuviot, modernit kolmiot ja abstraktit kukat tekevät mistä tahansa huoneesta elinvoimaisen ja mielenkiintoisen paikan oleskella.
Rohkeat tapettimallit sopivat yllätykselliseen sisustamiseen.
Selaile malliston tapetteja!
 

 

Jaa Facebook Twitter Pinterest
Muistilistalla ei ole tuotteita.